PRESENTEER
JE BEDRIJF!

met roll-up of textielframe

Add Background Images Here
Stacks Image 2475
Stacks Image 2477

PRESENTEER
JE BEDRIJF!

met roll-up of textielframes

Add Background Images Here
Stacks Image 2499
Stacks Image 2501

Presentaties

Met de juiste presentaties geef je een duidelijk visitekaartje af. Beurswanden, presentatiewanden, banners, fotopanelen, aluminium textielframes of een interactieve presentatie op tablet of groot formaat touchscreen zijn krachtige en stoere middelen die je boodschap duidelijk overbrengen. De mogelijkheden zijn ruim. Daarom adviseren we je graag op maat. Voor een beurs kun je bijvoorbeeld denken aan een representatieve textiel pop-up wand, roll-up banners of volledige standbouw. Het duurzame Ecostand systeem is hiervoor uitermate geschikt.

Roll-up banners

Roll-up banners zijn uitermate geschikt als presentatie media. Licht in gewicht, makkelijk in elkaar te zetten en op te rollen in een aluminium cassette. Je neemt ze mee in een handige bijgeleverde draagtas.
Naast het standaard formaat van 85x200cm is er ook het XL formaat van 150x200cm, voor alle gelegenheden waar er wat meer ruimte voorhanden is. Het materiaal waar we op printen staat garant voor een kleurrijk, gedetailleerd beeld.
roll-up-banners

Textielframes

Grote afbeeldingen van je product of bedrijf zijn uitermate geschikt voor ontvangst/vergaderruimtes. Hang het frame aan de de muur ter decoratie van je kantoor, winkel of showroom, zet het frame als scheidingswand of maak een unieke eyecatcher en hang het aan het plafond! Textielframes zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium waarin een eveneens lichtgewicht textieldoek opgespannen wordt.
In ons ruime assortiment vind je meer dan tien verschillende profielen. Het doek is uitstekend te beprinten en heeft een helder beeld als resultaat. Ze zijn eenvoudig te verwisselen. Zo ben je heel flexibel in het bepalen welke uitstraling de ruimte heeft. Vanwege het geringe gewicht van de textielframes is het ook mogelijk om het geheel naar een andere ruimte over te brengen of op te hangen in een beursstand.
profiel van textielframe
Met het kleine lusje trek je het doek uit het profiel.
Textielframe in ontvangstruimte
Fit My Video Tag
Fit My Video Tag
ADRES
BeeldMerk
Postadres:
Rijnstraat 11
4535 GV Terneuzen
CONTACT
carlo@brandtie.nl
+31 (0)6 418 70 710