Arentis Terneuzen laat zich zien! Met een interactieve presentatie door ons verzorgd.

Presentaties


Met de juiste presentaties geef je een duidelijk visitekaartje af. Beurswanden, presentatiewanden, banners, fotopanelen of een interactieve presentatie op tablet zijn krachtige en stoere middelen die je boodschap duidelijk overbrengen. De mogelijkheden zijn ruim. Daarom adviseren we je graag op maat.

Voor een beurs kun je bijvoorbeeld denken aan een representatieve textiel pop-up wand, aan baniersystemen of zelfs complete standbouw.

Ecostand

In samenwerking met Grafisch Bedrijf Goes bieden wij een nieuwe benadering voor standbouw. Het ontwerp is niet alleen aantrekkelijk maar ook communicatief... recycling is hierbij het sleutelwoord. Naast standbouw is ons product ook geschikt voor kantoormeubilair, displays, etalages etc.
Met ons Ecostand concept bespaar je op materiaal, transport en energieverbruik. Zo wordt de beursstand opgebouwd uit recyclebare materialen. Daarnaast voorzien we de stand van branding en communicatie met mooie prints!
Stacks Image 2251
Stacks Image 2233
Stacks Image 2195
Stacks Image 2235
Stacks Image 2237

Ecostand voor Feralco tijdens de Aquabeurs te Gorinchem

beursstand van gerecycled karton
Tafel uit volledig gerecycled karton
Ecostand kartonnen kubussen
feralco beursstand door BeeldMerk

3D visualisatie


Om een goede indruk te kunnen geven hoe een ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien maken we een volledig op schaal uitgevoerde 3D visualisatie van de gebruikte elementen. Met een gratis te downloaden viewer kun je vervolgens de gehele beursstand vanuit alle mogelijke hoeken bekijken op je eigen computer.
beursstand-3d
beursstand-ontwerp-3d

WIL JE MEER WETEN?

ADRES

BeeldMerk
Axelsestraat 2a
4537 AJ Terneuzen

KvK/BTW

KvK 22045203
BTW NL817728077B01