INTERACTIEVE
PRESENTATIES

met onze Viewbox touchscreens

Add Background Images Here
Stacks Image 2513
Stacks Image 2515

INTERACTIEVE
PRESENTATIES

met onze Viewbox touchscreens

Add Background Images Here
Stacks Image 2537
Stacks Image 2539

Interactieve presentaties voor beurs / evenementen

Hoe presenteer je je onderneming aan potentiële en bestaande klanten tijdens een beurs of open dag? Natuurlijk wil je professionaliteit uitstralen.
Wij ontwikkelen interactieve presentaties waarin de gebruiker zelf kan navigeren naar de info die hij op dat moment wil inzien. Interactief en dus niet afhankelijk van statische beelden die in een bepaalde volgorde worden vertoond. In de touchscreen presentaties kan gebruik gemaakt worden van functionaliteiten zoals video, fotoalbums, portfolio’s, doorbladerbare slides, formulieren etc. De gebruiker kan zelfstandig de presentatie bedienen of je vertoont de presentatie persoonlijk.
Fit My Video Tag

Viewbox touchscreen presentatiescherm

De Viewbox is een groot formaat touchscreen presentatiescherm op een stevige aluminium voet. Het scherm heeft een hoge helderheid waardoor veel omgevingslicht geen probleem is. De Viewbox is daardoor ideaal in gebruik op een beurs of andere evenementen en verder iedere gelegenheid waarbij je je onderneming wilt presenteren. Denk aan een inkomsthal, winkel of ontvangst/ wachtruimte. Onbegrensde mogelijkheden!

Lichtgewicht en duurzame Ecostand ombouw

Van de Viewbox maak je een echte aandachtstrekker door een lichtgewicht en duurzame Ecostand ombouw toe te passen. Dit sterke en uitstekend te beprinten kartonnen materiaal is 100% recyclebaar. Het Viewbox presentatiescherm past precies in de uitsparing zodat het één geheel vormt. Zo geef je een maximale uitstraling aan je touchscreen presentatie! Het Viewbox scherm kan ook als onderdeel van een duurzame beursstand worden ingebouwd.

touchscreen-presentatiescherm
ADRES
BeeldMerk
Postadres:
Rijnstraat 11
4535 GV Terneuzen
CONTACT
carlo@brandtie.nl
+31 (0)6 418 70 710

Leveranciers afleveradres Magazijn: Goesekade 2, 4531 DZ Terneuzen