Gevelbelettering dmv letterdozen
Restaurant 't Vlasbloemeken Koewacht laat zich zien! Wij verzorgden de gevelbelettering.

Gevelbelettering in de regio Zeeland

Zichtbaarheid van je bedrijf is een must. Gevelbelettering speelt daarbij een belangrijke rol. Het is het visitekaartje aan de muur van je pand. BeeldMerk is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van gevelletters, buis met reclame doeken, borden en lichtbakken in ieder gewenst formaat. Daarbij maken we gebruik van verschillende materialen zoals Acrylox (kunststof) RVS of het bekende Dibond. Sta jij op het punt je gevel te laten beletteren en bevindt jouw bedrijf zich in de regio Zeeland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren hoe het project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Waarom kiezen voor BeeldMerk:
  • 20 jaar ervaring in gevelbelettering
  • VCA gecertificeerd
  • hoogwerker certificaat 3A+3B
  • grafisch ontwerp in eigen huis
Enkele voorbeelden:
gevelbelettering zeeland

Vlaeynatie

Deze gevelbelettering is uitgevoerd met dibond plaat, de kleur is gespoten in autolak om een lange levensduur te kunnen garanderen. De letterplaten zijn 300cm hoog en zijn gelijmd op de bekleding van het pand.
gevelbelettering h4a te Sluiskil

H4A Zeeland

Aluminium gevelbelettering. Het 3D logo is gespoten in de huisstijl kleuren met hoge kwaliteit autolak voor een langere levensduur.
Belettering loods met dibond

Gevelbelettering Vlissingen voor Feyter Group

Dibond belettering uitgevoerd op hun loods. Wij zijn VCA gecertificeerd en in het bezit van hoogwerker certificaat 3A+3B

BeeldMerk is de gevelbelettering specialist in Zeeland

Onze werkwijze:
Het uitvoeren van een gevelbelettering op je pand vergt een goede voorbereiding. Wij adviseren je in iedere stap van het proces. Dat begint met een duidelijke briefing. Wij komen de afmetingen zelf in kaart brengen. We bespreken de materialen die passen bij jouw gewenst resultaat aan de hand van het grafische ontwerp dat wij binnenshuis verzorgen. We verzorgen en plannen de eventuele inzet van hoogwerkers of klimmateriaal zodat jij hiermee niet belast wordt. Hierop brengen wij een scherpe offerte uit voor iedere locatie in Zeeland.

Wij verzorgen o.a.:
  • lichtbakken
  • gevelletters met verlichting
  • doeken in aluminium frame
  • folie op ramen en (schuif)duren
  • acrylox belettering
  • RVS belettering

Wil je meer weten?

ADRES
BeeldMerk
Postadres:
Rijnstraat 11
4535 GV Terneuzen
CONTACT
carlo@brandtie.nl
+31 (0)6 418 70 710