BELETTERING IS
GEZIEN WORDEN!

van auto tot bouwbord tot gevel

Add Background Images Here
Stacks Image 1634
Stacks Image 1636

BELETTERING IS
GEZIEN WORDEN!

van auto tot gevel tot kantoor

Add Background Images Here
Stacks Image 1658
Stacks Image 1660

Belettering specialist in Terneuzen

Zorgen dat je gezien wordt, is een eerste vereiste om herkend te worden. BeeldMerk is gespecialiseerd in alle vormen van belettering. We voorzien je bedrijfspand van de juiste (verlichte) gevelreclame, we verzorgen de belettering van je bedrijfsauto of complete wagenpark en nemen ook graag de bewegwijzering in en om het bedrijfspand of -terrein voor ons rekening.

Dat doen we door de huisstijl creatief en op de juiste wijze te vertalen. Daarbij houden we rekening met het gebruik, bijvoorbeeld binnen of buiten, en het budget. Alleen zo kunnen we je goed adviseren over de juiste materialen en een passende prijs/kwaliteitverhouding.

We verzorgen:
  • de grafische vormgeving,
  • de productie van (groot formaat) printwerk (middels UV inkten voor een langere levensduur) en benodigde materialen
  • en natuurlijk de montage of installatie waarvoor wij VCA gecertificeerd zijn.

Alles met één aanspreekpunt; dat werkt snel, efficiënt en is ook prijstechnisch de meest voordelige keuze.

Portfolio

gevelbelettering voor Vlaeynatie

Gevelbelettering Vlaeynatie

De gevel belettering van Vlaeynatie is uitgevoerd met dibond plaat gespoten in autolakken voor een langere levensduur. De letters, 3000 mm hoog, zijn verlijmd op het damwand profiel
bewegwijzering voor gemeente terneuzen

Bewegwijzering

Deze bewegwijzering in opdracht van de gemeente Terneuzen is uitgevoerd op aluminium panelen en afgewerkt met reflecterende folie.
Inkompanelen bewegwijzering voor Vlaeynatie

Bewegwijzering / inkompanelen

De inkompanelen voor het terrein zijn uitgevoerd met aluminium profielen in combinatie met dibondplaat welke rechtstreeks zijn bedrukt en afgewerkt met laminaat voor een langere levensduur.
autobelettering terneuzen

Autobelettering Croes

De belettering is uitgevoerd in een gegoten kwaliteit folie afgewerkt met glans laminaat. Ook is het logo aangepast zodat deze beter uitkomt in belettering, bedrijfskleding en drukwerk.
edge glass folie

Edge glass folie H4A

De kantoren in het nieuwe pand van H4a zijn voorzien van edge glass folie met een lijnen patroon. Hierdoor is de inkijk minder maar oogt het niet als gesloten
gevelbelettering h4a

Gevelbelettering H4A

Deze gevelbelettering is uitgevoerd in aluminium. Het 3D logo is gespoten in de juiste kleuren met hoogkwaliteit autolak voor een langere levensduur.
Stacks Image 1481

Autobelettering De Hoop

Vernieuwde autobelettering van truck voor De Hoop bouwgrondstoffen Terneuzen. Wij verzorgden het hele traject van ontwerp tot uitvoering.
Acrylox belettering voor schoolgebouw

Acrylox belettering

De acryloxletters (8 mm) in vrolijke kleuren geven een frisse uitstraling op de gevel van dit schoolgebouw.
Stacks Image 1491

Belettering wagenpark Verhulst

Belettering van wagenpark (volgens door ons ontwikkelde nieuwe huisstijl) bestaande uit 5 VW Caddy's voor Verhulst te Axel.
belettering van bulkwagens

De Hoop bulkwagens

De belettering op de bulkwagens worden uitgevoerd met folie en middels spuitwerk geheel volgens de huisstijl van De Hoop.
autobelettering perspecto in Axel

Autobelettering Perspecto

De autobelettering is uitgevoerd in een gegoten kwaliteit folie afgewerkt met glans laminaat. Door de schakering van de kleurrijke vlakken is deze belettering een opvallende verschijning.
lichtreclame voor Boost

Gevelbelettering Boost

Opvallende lichtreclame met aluminium letterdozen uitgelicht aan de voorzijde met power led verlichting. Deze gevelbelettering wordt geschakeld middels een schemerschakelaar.
rvs belettering

RVS belettering

Deze gevel belettering in RVS uitgevoerd en gemonteerd met afstandhouders geeft een mooie chique uitstraling. De RVS letters op de donkere houten achtergrond geeft een duidelijk contrast.
Amerplastics belettering

Gevelbelettering

Een nieuwe gevelkleding verdient ook een nieuwe gevelbelettering. De acrylox belettering (8mm) is middels verlijming gemonteerd op de gevel.
gevelbelettering voor Plantacote te Terneuzen

Plantacote belettering

Deze gevelbelettering op grote hoogte bestaat uit dibond panelen (4 mm) gespoten in de juiste huisstijlkleuren met hoogkwaliteit autolak wat garant staat voor een lange levensduur. De letters worden middels verlijming gemonteerd op de gevel.
gevelbelettering voor schoolgebouw de Kameleon

Gevelbelettering Kameleon

Deze eenvoudige gevelbelettering is uitgevoerd middels acrylox letters (8mm) gemonteerd op stenen muur middels afstandhouders. Door de eenvoud springt de kameleon van de muur.
Lichtreclame voor Servicenet Terneuzen

Lichtreclame Servicenet

Opvallende lichtreclame met aluminium letterdozen uitgelicht aan de voorzijde met power led verlichting. Deze letters zijn “zwevend” op het pand geplaatst middels een aluminium frame.
Frame en doek

Frame Autobedrijf Kapelle

Het frame met doek is gemonteerd op damwandprofiel. Voordeel van dit systeem is dat je vrij eenvoudig de reclame uitingen kunt vervangen middels een nieuw doek.
Acrylox belettering voor Overloop

Acrylox belettering

Deze gevelbelettering is uitgevoerd middels acrylox letters (8mm) gemonteerd op damwand middels afstandhouders. De creme kleur van de damwand in combinatie met de bruine en groene elementen van het logo resulteren in een mooie uitstraling.
RVS belettering op gevel

RVS Belettering

Deze gevelbelettering voor de brandweerkazerne in Terneuzen is uitgevoerd in RVS geslepen letters en op afstandhouders gemonteerd op de gevel.
Gevelbelettering voor Letselverhalen Terneuzen

Acrylox belettering

Deze gevelbelettering is uitgevoerd middels acrylox letters (8mm) voorzien van folie geprint met UV inkten en glans laminaat. Printen met UV inkten geeft als voordeel dat de kleuren langer kleurecht blijven.
ADRES
BeeldMerk
Postadres:
Rijnstraat 11
4535 GV Terneuzen
CONTACT
carlo@brandtie.nl
+31 (0)6 418 70 710