Feralco laat zich zien! Met een Ecostand door ons verzorgd.

Duurzame standbouw: Ecostand

Wij bieden samen met Gbgoes een nieuwe benadering voor standbouw. Het ontwerp is niet alleen aantrekkelijk maar ook communicatief... duurzaam en recycling zijn hierbij de sleutelwoorden. Naast standbouw is ons product ook geschikt voor kantoormeubilair, displays, etalages etc.
Met ons Ecostand concept bespaar je op materiaal, transport en energieverbruik. Zo wordt de beursstand opgebouwd uit lichtgewicht recyclebare materialen. Daarnaast voorzien we de stand van branding en communicatie met mooie prints!
Duurzame standbouw met Ecostand
stand met pilaren
kubus voor op beursstand
standbouw met wanden
Stacks Image 2237

Ecostand voor Feralco tijdens de Aquabeurs te Gorinchem


Feralco is specialist in waterbehandeling. Een duurzame beursstand was dan ook een logische keuze. De volledige achterwand, kubussen en tafel bestaat uit recyclebaar karton. De celstructuur tussen een top- en onderlaag maakt dit concept niet alleen sterk maar ook erg licht.
duurzame beursstand van gerecycled karton
Tafel uit volledig gerecycled karton
Duurzame Ecostand kartonnen kubussen
feralco beursstand door BeeldMerk

3D visualisatie


Om een goede indruk te kunnen geven hoe een ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien maken we een volledig op schaal uitgevoerde 3D visualisatie van de gebruikte elementen. Met een gratis te downloaden viewer kun je vervolgens de gehele beursstand vanuit alle mogelijke hoeken bekijken op je eigen computer.
beursstand-3d
beursstand-ontwerp-3d

WIL JE MEER WETEN?

ADRES

BeeldMerk
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen
KvK/BTW

KvK 22045203
BTW NL817728077B01