Bodyresult laat zich zien! Wij maakten hun nieuwe Webcompact website.

Website ontwikkeling


Webcompleet


Een website laten maken is een proces dat de noodzakelijke aandacht verdient. Bij website ontwikkeling speelt, anders dan bij traditionele media, naast vormgeving ook de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol. Naast een creatieve kant hebben wij volop technische kennis in huis om het internet voor jou te laten werken. Zo zijn wij Technische SEO gecertificeerd. Dit betekent dat de website die wij voor je bouwen uitstekend "gelezen" kan worden door Google. Uiteraard ontwerpen en ontwikkelen we jouw website volledig op maat inclusief de gewenste functionaliteiten. Met ons eigen, op gebruiksvriendelijkheid ontwikkelde onderhoudssysteem (CMS) kun je deze Webcompleet website eenvoudig zelf beheren.

 • De Zeeuwse Ombudsman

  De Zeeuwse Ombudsman

 • Marle Mode Terneuzen

  Marle Mode Terneuzen

 • Travelmuze

  Travelmuze

 • Lippens van Loock

  Lippens van Loock

 • Ivooh! Retail

  Ivooh! Retail

 • Windekind Aangepast vakantieverblijf

  Windekind Aangepast vakantieverblijf

Webcompact


Daarnaast bouwen wij de Webcompact, een basisconcept voor minder omvangrijke websites zonder CMS systeem. Voor wie zich niet wil bezighouden met het onderhoud van een website, dat doen wij voor je. Zo heb jij de tijd om te ondernemen! Uiteraard zijn al onze websites geschikt voor smartphone, tablet, laptop en desktop.

 Drop Images Here 

Stacks Image 2724
Stacks Image 2726
Stacks Image 2728
Stacks Image 2733

SSL certificaat


Voor beide typen kun je bij ons een SSL certificaat regelen om de beveiliging van persoonsgegevens op je website te kunnen garanderen.

Workshop hoger in Google's lokale zoekresultaten


Natuurlijk wil je dat je website goed zichtbaar is in de lokale zoekresultaten van Google (local search). In de 1 op 1 workshop nemen we jouw website onder de loep en krijg je stap voor stap uitleg over de factoren die van belang zijn. Ook het inzetten van Facebook voor je bedrijf komt aan bod. Na afloop ben je in staat om zelf aan de slag te gaan!
Heb je een vraag over website ontwikkeling? Op ons kantoor in Terneuzen staan we je graag persoonlijk te woord, een e-mail sturen kan natuurlijk ook.


ADRES

Axelsestraat 2a
4537 AJ Terneuzen

KvK/BTW

KvK 22045203
BTW NL817728077B01
Leveringsvoorwaarden