WEBSITE
ONTWIKKELING

met de gebruiker
in gedachten

WEBSITE
ONTWIKKELING

met de gebruiker in gedachten

Een website laten maken die voor je werkt!

Sta je op het punt om een nieuwe website te laten maken of is je huidige aan vernieuwing toe? Ben je starter, actief in het MKB of vertegenwoordig je een grotere organisatie? BeeldMerk voert website ontwikkeling uit passend bij iedere doelgroep en voorziet je van advies bij elke stap in het proces.

Welk type past het best bij jou?

Webcompact

Speciaal voor starter of het MKB ontwikkelen wij de Webcompact website. Een vijftal pagina's plus contactpagina vormen de basis. Voor degene die zich liever niet wil verdiepen in het beheren of onderhouden van een website en snel online wil zijn tegen lage opstartkosten.


Webcompleet

Voor het MKB en organisaties die content van grotere omvang in hun website willen aanbieden én deze zelf willen beheren, is de Webcompleet de juiste oplossing. Het CMS systeem is ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt. Maatwerk voor alle benodigde functionaliteit passen we naadloos in.

Gerealiseerde websites:

Website laten maken terneuzen
Webdesign voor kledingwinkel
Website ontwikkeld voor reisbureau
Website voor projectontwikkelaar
Website ontwikkeling zeeland
website laten maken terneuzen

Webcompleet: website ontwikkeling op maat!


Een website laten maken is een proces dat de noodzakelijke aandacht verdient. Aan de hand van een overleg bepalen we eerst de structuur van de website voordat we beginnen aan het ontwerp van de template en het uitwerken van de gewenste functionaliteit. De Webcompleet is uitermate geschikt voor het inbouwen van maatwerk wanneer je bijvoorbeeld interactie tussen de bezoeker en je website mogelijk wilt maken. Denk bijvoorbeeld aan accounts aanmaken, bestanden downloaden, inschrijven of reserveren.

Mooi (responsive) design én je doelgroep bereiken? Dat kan!


De gebruiker moet zonder moeite de weg vinden naar de informatie die je te bieden hebt. Navigatie in de vorm van een menu, buttons, call-to-actions en aanklikbare blokken spelen in de template een hoofdrol en voeren we uit in je huisstijl. In het design houden we rekening met de doelgroep die je wilt bereiken zodat het eindresultaat helemaal bij je past. Uiteraard responsive, dus geschikt voor alle apparaten waarmee jouw bezoekers je website bekijken. Tijdens de testfase van de Webcompleet websites werken we met een prototype waar je doorheen kunt navigeren. Zo krijg je een indruk van het eindresultaat nog voor het programmeren van start gaat. Zo voorkomen we onnodige aanpassingen achteraf en werken we kostenbesparend.
Website ontwikkeling met CMS

Gebruikersvriendelijk onderhoudssysteem (CMS)

Bij website ontwikkeling speelt gebruikersvriendelijkheid een belangrijke rol. Juist die gebruikersvriendelijkheid nemen wij als uitgangspunt bij de ontwikkeling van alle onderdelen in een website. Niet alleen voor de bezoeker maar ook voor jou als gebruiker van het CMS waarmee je de website onderhoudt. Het Galaxy CMS heb je zo onder de knie omdat de interface alleen elementen in beeld brengt die voor jouw website van toepassing zijn. Een verademing dus in vergelijking met andere populaire systemen.
Zoekmachine vriendelijke website laten maken

Zoekmachine vriendelijk

Naast een creatieve kant hebben wij volop technische kennis in huis om het internet voor jou te laten werken. Zo zijn wij Technische SEO gecertificeerd. Dit betekent dat de website die wij voor je ontwikkelen uitstekend "gelezen" kan worden door Google en Bing. Het CMS geeft je alle tools om je content zoekmachine vriendelijk te publiceren. Wil je meer weten hoe je je website beter laat scoren? Volg dan een workshop SEO op ons kantoor in Terneuzen!
Waarom Webcompleet?
 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Modern en responsive design
 • Prototype in designfase
 • Hosting op snelle servers
 • Optimale beveiliging (SSL)
 • Optimale begeleiding
 • Maatwerk website ontwikkeling
 • CMS met lage leercurve
 • Zoekmachine vriendelijk
Precies wat je nodig hebt?

Webcompact: basis website met lage ontwikkelkosten!

Wil je een moderne website laten maken die snel online is en tegen lage ontwikkelkosten? Wil je liever geen tijd besteden aan het beheer en onderhoud? Heb je genoeg aan 5 pagina's (meer is mogelijk) en een contactpagina? Dan is de Webcompact de ideale website voor jou!

De Webcompact is een concept voor minder omvangrijke websites zonder CMS systeem. Voor wie zich niet wil bezighouden met het onderhoud van een website, dat doen wij voor je en is bij de prijs inbegrepen! Zo heb jij tijd om te ondernemen! De Webcompact is uitgerust met de meest voorkomende functionaliteiten zoals portfolio, Youtube, links naar je social media en Google Maps. Zo komt je bedrijf uitstekend voor de dag! Uiteraard hebben al onze websites een modern design en zijn ze geschikt voor smartphone, tablet, laptop en desktop (responsive). Heel wat ondernemers in Zeeland gingen je voor. Hieronder enkele voorbeelden:


Website ontwikkeld voor restaurant
Website ontwikkeld voor vertaalbureau
Website voor DingsDesign
Webdesign voor cateringbedrijf
Waarom Webcompact?
 • Lage ontwikkelkosten
 • Modern en responsive design
 • Beveiligde website (SSL)
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Snel online
 • Wij plaatsen je nieuws / updates online
Precies wat je nodig hebt?

Website ontwikkeling voor derden

Regelmatig worden wij ingezet door derden om Webcompleet websites te ontwikkelen voor hun klanten. In overleg maken wij het design aan de hand van de gewenste indeling en functionaliteit. Desktop en responsive uiterlijk krijgen uiteraard de volle aandacht. Wanneer het prototype is goedgekeurd nemen wij de zorg voor de bouw van de website en het bijbehorende CMS uit handen. Een cursus van ongeveer 2 uur is voldoende om de opdrachtgever het CMS eigen te maken en te laten beginnen met het vullen van de website voor zijn/haar klant. Gedurende dit proces geven wij daar waar gewenst ondersteuning en advies.
Websites ontwikkeld voor derden
Webdesign voor datacenter
Medische website laten maken
Ben je actief in grafische dienstverlening of ben je marketeer en wil je een website laten ontwikkelen voor je klant?

Een nieuwe website laten maken?
Behoud je huidige bezoekers!

De overgang van je oude naar een nieuwe website (website migratie) kan voor problemen zorgen wat betreft het behoud van je huidige bezoekers. In veel gevallen verandert de indeling omdat nieuwe pagina's worden geschreven en oude komen te vervallen. Gevolg is dat de url (adres) van pagina's wijzigt of geheel komt te vervallen. Vervelend, want deze url's kunnen nog weken in de zoekresultaten van Google blijven staan als hier geen aandacht aan wordt besteed. Een klik op deze zoekresultaten zal een "Pagina niet gevonden" melding veroorzaken waarna veel mogelijke bezoekers zullen afhaken en naar een andere website vertrekken.

De oplossing: redirecten van oude url's

Bij het vernieuwen van je website nemen wij desgewenst de huidige onder de loupe. We brengen de url's van je huidige website in kaart en zorgen dat deze worden doorverwezen (geredirect) voor Google / Bing naar corresponderende pagina's in de nieuwe website. Ook registreren we de bijbehorende pagina titels zodat je kunt beoordelen of deze gewijzigd dienen te worden. Dit belangrijke onderdeel van website ontwikkeling wordt helaas vaak over het hoofd gezien, met een onnodige daling van het bezoekersaantal tot gevolg.
website beveiliging

Website beveiliging

Om de beveiliging van persoonsgegevens (bv de gegevens die je in een formulier invult) op je website te kunnen garanderen, is versleuteling van deze gegevens noodzakelijk. Websites die deze versleuteling toepassen krijgen het bekende slotje bovenin de browserbalk. Door het koppelen van een zogenaamd SSL certificaat aan jouw website kun je deze versleuteling realiseren. Voor het type Webcompact passen wij de basis certificaten van Let's Encrypt toe. Deze en andere, meer omvattende certificaten, kunnen worden toegepast op het Webcompleet type.


5 Stappenplan website ontwikkeling

De ontwikkeling van een nieuwe website vraagt om een goede voorbereiding. Om goed van start te gaan zetten we hier een aantal belangrijke stappen uiteen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op, we denken graag met je mee!

Stap 1 - Bepaal je doel

Je website is onderdeel van de middelen die je inzet om je bedrijf zichtbaar te maken. Bepaal eerst voor jezelf wat je precies wilt vertellen, hoe wil je naar buiten treden en wat wil je bereiken? Wil je vooral informeren of moet de nadruk liggen op het genereren van leads?

Stap 2 - Website structuur bepalen

Bepaal de structuur van de website. Uit welke informatie, bestaande uit hoofd- en bijbehorende subpagina's, wil je de website opbouwen? Dit bepaalt hoe het menu (navigatie) samengesteld moet worden. Vraag jezelf steeds af welk onderwerp een eigen pagina verdient, voorkom dat pagina's overlappende onderwerpen behandelen.

Stap 3 - Zoekwoorden bepalen / webteksten schrijven

Voor je start met schrijven zul je inzicht moeten hebben in welke woorden potentiële bezoekers gebruiken als ze zoeken naar jouw dienst of bedrijf. Dit zijn de zogenaamde zoekwoorden (keywords). Pas als dit is vastgesteld kan het schrijven van de webteksten van start gaan. We adviseren je om te overwegen een ervaren tekstschrijver in te schakelen voor deze belangrijke taak. Het zoekwoordenonderzoek kunnen we samen uitvoeren als je dit lastig vindt. Wij gebruiken hiervoor verschillende tools zoals Ubersuggest en uiteraard Google zelf.

Stap 4 - Website functionaliteiten

Indien er vormen van interactie tussen je website en de bezoeker gewenst zijn, denk bijvoorbeeld aan inschrijven voor evenementen of workshops, aanmaken van accounts voor afgeschermde content etc., dan willen we graag van je weten wat je wensen zijn op dit gebied. Deze website functionaliteiten worden op maat ontwikkeld. Omschrijf dus zo duidelijk mogelijk wat je wensen zijn.

Stap 5 - Website ontwerp / afbeeldingen en video

Nu de structuur en functionaliteit is bepaald kan het website ontwerp van start gaan. Je huisstijl speelt hierin een belangrijke rol maar ook de keuze van het te gebruiken beeldmateriaal vraagt de nodige aandacht. Ons advies is; bespaar niet op beeldmateriaal. Zet een fotograaf in als je bijvoorbeeld je team, kantoor of bedrijf in beeld wilt brengen. Kies je voor sfeerfoto's, gebruik dan goede kwaliteit stockfoto's. Hierdoor ben je ook verzekerd van de rechten op het gebruik hiervan in je website. Een alternatief is het gebruik van gratis Unsplash afbeeldingen al is de keuze in zakelijke beelden beperkt. Beschik je over video's? Publiceer deze dan in een Youtube of Vimeo kanaal met jouw naam of de naam van je bedrijf.

Vragen?

Je begrijpt inmiddels dat een nieuwe website laten maken de nodige voorbereiding vraagt. Ongetwijfeld komen er na het lezen van deze pagina vragen bij je op. Bel of mail ons, een afspraak op ons kantoor in Terneuzen met inachtneming van Corona maatregelen is ook mogelijk.
ADRES
BeeldMerk
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen
CONTACT
welkom@beeldmerk.org
0115 616 317

Leveranciers afleveradres Magazijn: Goesekade 2, 4531 DZ Terneuzen