Waarom zie ik de aanpassingen aan mijn website niet?


cache

Voor onze Webcompact en Webcompleet klanten passen wij regelmatig de inhoud van hun website aan. Soms meerdere aanpassingen op dezelfde dag. In sommige gevallen zijn deze aanpassingen niet meteen te zien. Dit heeft te maken met het zogenaamde "cache" of geheugen van de browser waar men mee kijkt.

Wat is het probleem?

Lees verder

Melding in Google Chrome op niet beveiligde websites.


chrome-not-safe-screen

Google’s Chrome browser toont vanaf Oktober een “Not Secure” melding op http website pagina’s (pagina’s die niet zijn voorzien van een SSL certificaat)  wanneer gebruikers persoonlijke informatie invullen.

Lees verder

Win een gratis SEO Analyse van jouw website!

Deel of like ons Facebook bericht en win een gratis SEO analyse met verbeterpunten van jouw website. Plaats een reactie onder het Facebook bericht: "Ik doe mee!"


Jouw website hoger in Google?

Hoger scoren in Google's lokale zoekresultaten wil iedereen. Maar hoe doe je dat? Hou jezelf als ondernemer of webmaster up-to-date en volg onze Workshop! Willen jouw vrienden ook hoger in Google? Deel of like dan dit bericht en maak kans op een gratis analyse met verbeterpunten van jouw website! Laat in een reactie weten of je meedoet! Workshop info: https://www.beeldmerk.org/workshop-hoger-google.php #laatjezien

Geplaatst door BeeldMerk grafische dienstverlening op maandag 3 juli 2017Lees verder

Aantal websites met SSL certificaat groeit snel...


SSL-certificaat-website

Het aantal .nl-domeinen met een ssl-certificaat zat het afgelopen jaar behoorlijk in de lift. Het totale aantal sites met een beveiligde verbinding ging van 82.000 naar 390.000.

Dat schrijft de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), de beheerder van het .nl-domein, op zijn website. 

Lees verder

Nieuw menukaart ontwerp voor De Zwaan


menukaart-ontwerp-zwaan

Voor Restaurant De Zwaan in Philippine maakten we een nieuw menukaart ontwerp, voorzien van een vignet en illustraties. Binnenkort hangt hij ook op posterformaat voor het raam.

Lees verder