BeeldMerk grafische dienstverlening maakt jouw bedrijf zichtbaar!

Vanuit onze locatie in Terneuzen werken wij als grafisch ontwerpers met plezier aan websites die scoren, een belettering die opvalt, een presentatie die aanspreekt en drukwerk met kleur. Natuurlijk wil je aandacht voor je boodschap, daarom werken wij eerst aan een pakkende grafische vormgeving. We gaan doelgericht te werk, goed overleg en duidelijk advies vinden wij belangrijk. Zo ben je verzekerd van de juiste “verpakking”. Is het plaatje compleet, dan verzorgen wij graag de uitvoering. Ook daarin kunnen we veel voor je betekenen. Profiteer van onze kennis en laat je informeren over de mogelijkheden die we voor je in huis hebben. Het resultaat is altijd een product op maat. Laat je door ons inspireren… LAAT JE ZIEN!

Banieren en vlaggen 75 jaar vrijheid!


De komende maanden herdenkt Nederland het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven, in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven. De opdracht van het 4 en 5 comité om alle vlaggen en banieren bij de start van de festiviteiten in Terneuzen te realiseren is daarmee voor ons extra bijzonder.
Stacks Image 1958
Stacks Image 1960
Stacks Image 1962
Stacks Image 1964

Portfolio

 Drop Images Here 

brochure ontwerp voor Othene Terneuzen
Gevelbelettering voor plantacote
vormgeving-brochure
website voor Yammi Yammi
Stacks Image 1192
Stacks Image 1721
Stacks Image 1187
Stacks Image 1711
Stacks Image 1703
Stacks Image 1707
Stacks Image 1715
Stacks Image 1709

Ecostand - standbouw


Een ecostand wordt opgebouwd uit recyclebaar karton. Een kartonnen celstructuur tussen een top- en onderlaag maakt dit concept niet alleen sterk maar ook erg licht. De top- en onderlaag kan worden voorzien van kleurrijke prints die je boodschap / merk tot leven laten komen.


 Drop Images Here 

Stacks Image 1921
Stacks Image 1923
Stacks Image 1925

Heb jij al een veilige website?


Door je website te voorzien van een SSL certificaat beveilig je de uitwisseling van persoonlijke gegevens zoals b.v. naam, e-mail adres en telefoon. Je adres krijgt het bekende slotje in de browserbalk en verandert in https i.p.v. http. En… browsers vertonen niet langer "onveilige website" op jouw website!


Fit My Video Tag

Wie zijn wij


Carlo de Kraker grafisch dienstverlener

CARLO DE KRAKER
Logo- en huisstijl ontwerper, gecertificeerd signing specialist. Golf-fanaat en grafisch ondernemer / dienstverlener in hart en nieren.

Eric Krull webdesign Terneuzen

ERIC KRULL
Grafisch ontwerper, webdesigner, technische SEO- en Local Search gecertificeerd. Frankrijk-freak, en geboren met grafische genen.

Stacks Image 1915
Afspraak maken?
Laat je vrijblijvend door ons informeren!

Waar kun je ons vinden?

ONZE NIEUWSBRIEF

We geven je tips om minder tijd te verliezen aan het beheer van website social media en nieuwsbrief. En natuurlijk ontvang je exclusieve aanbiedingen als nieuwsbrieflezer. Doe er je voordeel mee! (± 4 tot 6x per jaar)
ADRES

BeeldMerk
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen
KvK/BTW

KvK 22045203
BTW NL817728077B01

Leveranciers afleveradres Magazijn: Goesekade 2, 4531 DZ Terneuzen