WIJ MAKEN JE BEDRIJF
ZICHTBAAR!

met on/offline grafische diensten

WIJ MAKEN JE BEDRIJF
ZICHTBAAR!

met on/offline grafische diensten

BeeldMerk grafische dienstverlening maakt jouw bedrijf zichtbaar!

BeeldMerk grafische dienstverlening maakt jouw bedrijf zichtbaar!

Vanuit onze locatie in Terneuzen werken wij als grafisch ontwerpers met plezier aan een belettering die opvalt, een presentatie die aanspreekt en drukwerk met kleur. Natuurlijk wil je aandacht voor je boodschap, daarom werken wij eerst aan een pakkende grafische vormgeving. We gaan doelgericht te werk, goed overleg en duidelijk advies vinden wij belangrijk. Zo ben je verzekerd van de juiste “verpakking”. Is het plaatje compleet, dan verzorgen wij graag de uitvoering. Ook daarin kunnen we veel voor je betekenen. Profiteer van onze kennis en laat je informeren over de mogelijkheden die we voor je in huis hebben. Het resultaat is altijd een product op maat. Laat je door ons inspireren… LAAT JE ZIEN!

Een video door je brievenbus!

In opdracht van het bouwproject Kop van het Dok in Vlissingen hebben wij een ludieke actie verzorgd in deze corona tijden. Door middel van een videoboodschap, in een gepersonaliseerde kaart, konden kopers toch nog getuige zijn van het boren van de eerste paal voor de start bouw van de woontorens.
00:00  /  00:00

PORTFOLIO

 Drop Images Here 

brochure ontwerp voor Othene Terneuzen
Gevelbelettering voor plantacote
vormgeving-brochure
Stacks Image 1192
Stacks Image 1187
Stacks Image 1711
Stacks Image 1703
Stacks Image 1715
Stacks Image 1709

WAAR KUN JE ONS VINDEN?

ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang als nieuwsbrieflezer tips om als bedrijf zichtbaar te blijven. Natuurlijk ontvang je exclusieve aanbiedingen, doe er je voordeel mee! (± 4 tot 6x per jaar)
ADRES
BeeldMerk
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen
CONTACT
welkom@beeldmerk.org
0115 616 317

Leveranciers afleveradres Magazijn: Goesekade 2, 4531 DZ Terneuzen