BeeldMerk grafische dienstverlening maakt jouw bedrijf zichtbaar!

Vanuit onze locatie in Terneuzen werken wij als grafisch ontwerpers met plezier aan websites die scoren, een belettering die opvalt, een presentatie die aanspreekt en drukwerk met kleur. Natuurlijk wil je aandacht voor je boodschap, daarom werken wij eerst aan een pakkende grafische vormgeving. We gaan doelgericht te werk, goed overleg en duidelijk advies vinden wij belangrijk. Zo ben je verzekerd van de juiste “verpakking”. Is het plaatje compleet, dan verzorgen wij graag de uitvoering. Ook daarin kunnen we veel voor je betekenen. Profiteer van onze kennis en laat je informeren over de mogelijkheden die we voor je in huis hebben. Het resultaat is altijd een product op maat. Laat je door ons inspireren… LAAT JE ZIEN!
Stacks Image 1993

Is jouw bedrijf of vereniging voorbereid?

Met onze corona signalering en handige tools kunnen uw medewerkers en bezoekers veilig werken en sporten. Direct uit voorraad leverbaar!
Stacks Image 1995

Portfolio

 Drop Images Here 

brochure ontwerp voor Othene Terneuzen
Gevelbelettering voor plantacote
vormgeving-brochure
website voor Yammi Yammi
Stacks Image 1192
Stacks Image 1721
Stacks Image 1187
Stacks Image 1711
Stacks Image 1703
Stacks Image 1707
Stacks Image 1715
Stacks Image 1709

Ecostand - standbouw


Een ecostand wordt opgebouwd uit recyclebaar karton. Een kartonnen celstructuur tussen een top- en onderlaag maakt dit concept niet alleen sterk maar ook erg licht. De top- en onderlaag kan worden voorzien van kleurrijke prints die je boodschap / merk tot leven laten komen.


 Drop Images Here 

Stacks Image 1921
Stacks Image 1923
Stacks Image 1925

Heb jij al een veilige website?


Door je website te voorzien van een SSL certificaat beveilig je de uitwisseling van persoonlijke gegevens zoals b.v. naam, e-mail adres en telefoon. Je adres krijgt het bekende slotje in de browserbalk en verandert in https i.p.v. http. En… browsers vertonen niet langer "onveilige website" op jouw website!


Fit My Video Tag

Wie zijn wij


Carlo de Kraker grafisch dienstverlener

CARLO DE KRAKER
Logo- en huisstijl ontwerper, gecertificeerd signing specialist. Golf-fanaat en grafisch ondernemer / dienstverlener in hart en nieren.

Eric Krull webdesign Terneuzen

ERIC KRULL
Grafisch ontwerper, webdesigner, technische SEO- en Local Search gecertificeerd. Frankrijk-freak, en geboren met grafische genen.

Waar kun je ons vinden?

ONZE NIEUWSBRIEF

We geven je tips om minder tijd te verliezen aan het beheer van website social media en nieuwsbrief. En natuurlijk ontvang je exclusieve aanbiedingen als nieuwsbrieflezer. Doe er je voordeel mee! (± 4 tot 6x per jaar)
ADRES

BeeldMerk
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen
KvK/BTW

KvK 22045203
BTW NL817728077B01

Leveranciers afleveradres Magazijn: Goesekade 2, 4531 DZ Terneuzen