• website laten maken door Schoon Zeeland
  • Webcompact website
  • Website met CMS voor Juust Daarom

Klant aan het woord:


Website laten maken in Terneuzen door BeeldMerk
Het ontwikkelen van de website is uitstekend verlopen. Onze ideeën zijn dankzij de kennis en creativiteit van BeeldMerk Terneuzen  omgezet in een fraai en toegankelijk product. Dankzij het gebruikersvriendelijke CMS kunnen we de website zelf goed beheren, waarbij we altijd terug kunnen vallen op de expertise van BeeldMerk.”

Jan d’Haens
www.juustdaarom.nl


 

Een website laten maken

Zichtbaar zijn op internet is een vereiste voor iedere onderneming. BeeldMerk Terneuzen ontwikkelt een moderne website die past binnen je huisstijl. Zo ben je ook online goed herkenbaar. Wij bieden je de keuze uit de veelzijdige Webcompleet en de basis Webcompact.

Een Webcompleet website laten maken verloopt in enkele stappen. Eerst brengen we je wensen en verwachtingen in kaart. Een mobiele website is tegenwoordig een must, dus dat is een vereiste. Wil je een blog of nieuwsbericht kunnen plaatsen? Misschien wil je jouw projecten in een portfolio kunnen weergeven? Wanneer het ontwerp naar tevredenheid is starten wij de bouw van een testsite. Hierin plaatsen we de teksten en afbeeldingen. Samen met jou controleren we of alles naar behoren functioneert. Daarna is de nieuwe website klaar om online te gaan.

Zelf je website beheren met een gebruikersvriendelijk CMS

Het zelf aanpassen en toevoegen van tekst en beeld maken wij mogelijk door te werken met een zeer gebruikersvriendelijk CMS (Content management Systeem). Hierin zijn alleen onderdelen zichtbaar die ook daadwerkelijk in de website zijn verwerkt. Een 90 minuten durende instructie is voldoende om daarna zelf aan de slag te gaan.

Ik wil een eenvoudige (mobiele) website laten maken

Heb je genoeg aan enkele pagina's en hoeft de inhoud niet vaak te wijzigen? Dan voldoet de basis Webcompact en is een CMS systeem wellicht overbodig. Zo houd je de opstartkosten laag en krijg je voor € 29,50 per maand je domeinnaam, hosting, website, e-mail, én als je iets wilt wijzigen stuur je ons dat digitaal door en wij passen het voor je aan. All-in!

Meer informatie

Wil je een veelzijdige, met meerdere functionaliteiten uit te breiden website laten maken? Klik dan hier voor meer info over de Webcompleet. Heb je voldoende aan een basis website? Klik dan hier voor meer info over de Webcompact. Of heb je liever direct contact? Laat ons je dan bellen:

Bel mij om een website te laten maken

Je naam *
Tel. nr. *
Datum / tijdstip *

Website laten maken?

BeeldMerk bouwt websites met en zonder CMS. Samen met jou stellen we vast wat het best bij je past.

Natuurlijk wil je ook goed vindbaar zijn in zoekmachines. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een één op één zoekmachine optimalisatie training met jouw website als onderwerp.
website laten maken in Terneuzen